Hypotheek oversluiten 2009

Vraagt u zich af of dit het juiste moment is om uw hypotheek over te sluiten? Vraag dan gedegen hypotheek advies van een van de erkende hypotheekadviseurs die met Webzo samenwerken. In 2009 is het nog gunstig om uw hypotheek over te sluiten omdat hypotheekexperts verwachten dat in 2010 de hypotheekrente behoorlijk zal gaan stijgen.

Oversluiten hypotheek

Nu is dus het moment om de stap te wagen en een goedkopere hypotheek af te sluiten. Laat een van onze adviseurs kijken naar uw huidige hypotheek en uw hypotheekvoorwaardes en hij zal u een onafhankelijk advies (second opinion) geven of het allemaal niet goedkoper kan. Heeft u al een oversluit offerte in handen? Vraag dan via uw hypotheekadviseur een second opinion aan dan kijken zij of het echt niet nog goedkoper of gunstiger kan.

Tijdstip oversluiten hypotheek

Wanneer moet u uw hypotheek oversluiten? Het oversluiten is alleen rendabel als het rendement van uw nieuwe hypotheek hoger is dan de eventuele boeterente die u aan uw oude hypotheekaanbieder moet betalen als boete voor het oversluiten. Laat een hypotheekadviseur voor u vrijblijvend onderzoeken of het voor u nog zin heeft om de stap dit jaar nog te maken.

Stijgende prijzen huizenmarkt 2010 - meer overwaarde woning, hogere hypotheekrente

Als de huizenmarkt aantrekt (net als de economie) en de huizenprijzen stijgen weer sterk gaat de hypotheekrente ook altijd mee omhoog. Daarom is het doorgaans verstandiger een hypotheek af te sluiten in economisch zwakkere periodes. De rente heeft dan de neiging omlaag te duiken en de overwaarde van de huizen stabiliseert en groeit niet langer. Daarom kozen in 2009 veel mensen voor het oversluiten van hun hypotheek - het is dit jaar nog relatief gemakkelijk om een goedkopere hypotheek te krijgen.

Webzo.nl is een informatieve site en geen hypotheekaanbieder of hypotheekadviseur. Wij bemiddelen niet in hypotheken en kunnen u zo onafhankelijk informatie bieden. Wij wensen u veel succes met het vinden van een erkend adviseur of hypotheek!

Benieuwd naar de mogelijkheden die u heeft om een hypotheek af te sluiten? Kijk hier en wij sommen voor u de mogelijkheden op voor een extra lage hypotheek:

Vraag online naar uw mogelijkheden


Kijk ook eens op een van de andere webzo portalen:

Webzo startpagina

 

 

Webzo hypotheek

De startpagina als het gaat om hypotheken en hypotheeknieuws

Wat kan ik lenen?

Bereken online wat je kunt lenen voor aankoop van een huis.

Hypotheekofferte

Een voordelige en overzichtelijke offerte waarin je een hypotheek aanvraagt

Hypotheek oversluiten

Wilt u uw hypotheek oversluiten dan heeft webzo goede informatie

Tweede hypotheek

Ook voor mensen die een tweede hypotheek willen heeft webzo goede informatie

Afspraak maken

Is het verstandig nu een afspraak te maken met een hypotheekadviseur?

Hypotheek advies

Het beste hypotheekadvies als u een overzicht wilt van uw mogelijkheden

Nieuws

Financieel nieuws en nieuws over hypotheken

Second opinion

Vraag eens aan een deskundige of uw huidige hypotheekofferte wel de meest gunstige is

Links

Links over hypotheken

Sitemap

Alle onderwerpen op deze website