Hypotheek online - beste website

Er bestaan veel websites over hypotheken. Maar sommige websites bieden net die extra service waardoor zij zich onderscheiden van de wat minder goede online hypotheeksites.

Webzo won in 2004 de award voor beste online hypotheeksite van Consument & Hypotheek.

Hypotheek online

En dat is niet voor niets zo: ons duidelijke beleid, de grote keuzemogelijkheden voor onze bezoekers en de mogelijkheid voor onze bezoekers om zelf hun informatie te vinden dragen bij aan een zeer informatieve site die door de kritische hypotheekzoeker erg gewaardeerd wordt.

Een hypotheek aanvraag doe je immers niet zomaar. Behalve voordelige rentetarieven is het ook erg belangrijk dat u met erkende adviseurs te maken heeft die u ook garanties naar de toekomst kunnen bieden. Geen gestunt met rentes en dan later duurder uit zijn. Gewoon een helder en onafhankelijk advies zodat u uiteindelijk een lening heeft die u ook met verve kunt aflossen.

Hybride lening en het oversluiten van uw hypotheek

Veel hypotheekvormen vormen een combinatie van verschillende financiele pakketten en mogelijkheden. De Hybride hypotheek is daar een goed voorbeeld van. Als combinatie van een spaarhypotheek en een levensverzekering heeft u extra garanties naar de toekomst toe en kunnen de maandlasten voor u laag gehouden worden. Ook voor mensen die hun hypotheek oversluiten kan een andere hypotheekvorm dan de huidige rendabel zijn. Als u bijvoorbeeld nu een aflossingsvrije hypotheek heeft en dus een eindeloos lange looptijd kunt u een hypotheekvorm keizen die de looptijd juist inkort.

Webzo.nl is een informatieve site en geen hypotheekaanbieder of hypotheekadviseur. Wij bemiddelen niet in hypotheken en kunnen u zo onafhankelijk informatie bieden. Wij wensen u veel succes met het vinden van een erkend adviseur of hypotheek!

Benieuwd naar de mogelijkheden die u heeft om een hypotheek af te sluiten? Kijk hier en wij sommen voor u de mogelijkheden op voor een extra lage hypotheek:

Vraag online naar uw mogelijkheden


Kijk ook eens op een van de andere webzo portalen:

Webzo startpagina

 

Webzo hypotheek

De startpagina als het gaat om hypotheken en hypotheeknieuws

Wat kan ik lenen?

Bereken online wat je kunt lenen voor aankoop van een huis.

Hypotheekofferte

Een voordelige en overzichtelijke offerte waarin je een hypotheek aanvraagt

Hypotheek oversluiten

Wilt u uw hypotheek oversluiten dan heeft webzo goede informatie

Tweede hypotheek

Ook voor mensen die een tweede hypotheek willen heeft webzo goede informatie

Afspraak maken

Is het verstandig nu een afspraak te maken met een hypotheekadviseur?

Hypotheek advies

Het beste hypotheekadvies als u een overzicht wilt van uw mogelijkheden

Nieuws

Financieel nieuws en nieuws over hypotheken

Second opinion

Vraag eens aan een deskundige of uw huidige hypotheekofferte wel de meest gunstige is

Links

Links over hypotheken

Sitemap

Alle onderwerpen op deze website