Laagste rente 2009

U bent op zoek naar de laagste rente omdat u een hypotheek af wilt sluiten en niet teveel wilt betalen. Webzo kan als erkend hypotheekportaal u daarbij verder helpen. Wij selecteren maandelijks de beste informatie uit een rijtje en kunnen voor u altijd de kritische informatie vinden die u goed kunt gebruiken als u op zoek bent naar een hypotheek. Kijk uit voor de zogenaamde 'hypotheekstunters' die overal met een lage rente adverteren maar waar u uiteindelijk alleen het eerste jaar een lage rente betaald.

Laagste rente

Het is een bekende truuk: het eerste jaar of de eerste jaren betaald u slechts 1% rente, maar vraag niet wat daarna gebeurt. Laat u daarom altijd goed voorlichten door een erkend hypotheekadviseur. Bekijk verschillende mogelijkheden. Overweeg goed welke keuze u en uw portemonnee uiteindelijk het beste uit zullen komen.

Oversluiten hypotheek in 2009 nog voordeliger!

Eigen huis bezitters die hun hypotheek in 2009 willen laten oversluiten krijgen nu extra voordeel. De rente is aan het stijgen dus wacht niet te lang met het oversluiten van uw hypotheek of het benutten van de overwaarde van uw huis. Als u daarmee te lang wacht heeft u gegarandeerd minder rendement op uw overgesloten hypotheek. Eerst een erkend hypotheekadviseur laten onderzoeken of het zin heeft uw hypotheek over te sluiten?

Webzo.nl is een informatieve site en geen hypotheekaanbieder of hypotheekadviseur. Wij bemiddelen niet in hypotheken en kunnen u zo onafhankelijk informatie bieden. Wij wensen u veel succes met het vinden van een erkend adviseur of hypotheek!

Benieuwd naar de mogelijkheden die u heeft om een hypotheek af te sluiten? Kijk hier en wij sommen voor u de mogelijkheden op voor een extra lage hypotheek:

Vraag online naar uw mogelijkheden


Kijk ook eens op een van de andere webzo portalen:

Webzo startpagina

 

Webzo hypotheek

De startpagina als het gaat om hypotheken en hypotheeknieuws

Wat kan ik lenen?

Bereken online wat je kunt lenen voor aankoop van een huis.

Hypotheekofferte

Een voordelige en overzichtelijke offerte waarin je een hypotheek aanvraagt

Hypotheek oversluiten

Wilt u uw hypotheek oversluiten dan heeft webzo goede informatie

Tweede hypotheek

Ook voor mensen die een tweede hypotheek willen heeft webzo goede informatie

Afspraak maken

Is het verstandig nu een afspraak te maken met een hypotheekadviseur?

Hypotheek advies

Het beste hypotheekadvies als u een overzicht wilt van uw mogelijkheden

Nieuws

Financieel nieuws en nieuws over hypotheken

Second opinion

Vraag eens aan een deskundige of uw huidige hypotheekofferte wel de meest gunstige is

Links

Links over hypotheken

Sitemap

Alle onderwerpen op deze website